Fizetés és Árazás

Ezen az oldalon kaphat választ arra, hogy mi alapján számoljuk az árakat, milyen adókat alkalmazunk, milyen fizetési lehetőségekkel rendelkezik és azokat hogyan alkalmazhatja. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdése van, írjon nekünk.

A biztonságos fizetés érdekében, a folyamat alatt lévő adatátvitel során szabványos SSL (secure socket layer) rendszert használunk, hogy biztosítsuk adatainak biztonságát. A bankok, a fizetést biztosítók és fizetési kapuk, amelyeket használunk, szintén ezt a módszert alkalmazzák.


Fizetés módjai

A Viva-Lite többféle fizetési módot ajánl. Kérjük vegye figyelembe, hogy nem mindenhol áll rendelkezésre az összes módszer.

  • Előtörlesztés: Ha ezt a fizetési módot választja, akkor árengedményt tudunk biztosítani a viszonteladó belátása szerint. A számlán rögtön megjelenik az árkedvezmény a mennyiségtől függően, ha az "előre fizetést" választja.Előtörlesztés: Ha ezt a fizetési módot választja, akkor árengedményt tudunk biztosítani a viszonteladó belátása szerint. A számlán rögtön megjelenik az árkedvezmény a mennyiségtől függően, ha az "előre fizetést" választja.

    E-mailen keresztül küldünk Önnek egy visszaigazoló üzenetet, amely magába foglalja a felhasználói adatainkat, ahová a rendelést továbbítanunk kell. Kérjük vegye figyelembe, hogy rendelésének számát és a megrendelő nevét (cégek számára cégnév) a szállításhoz használjuk fel. Ezáltal gyorsabban tudjuk lebonyolítani a fizetést és szállítást.

    Miután megkaptuk a kifizetett összeget, küldünk egy visszaigazoló üzenetet. Mikor a megrendelt áruk továbbításra kerültek.
  • PayPal: You can choose this payment option during the checkout. With a short click you will get to the PayPal-website. There you can directly finish your payment. Afterwards you should be redirected to the order success page of our shop. We should receive instant confirmation concerning the successful incoming payment, when the transaction is finished. When available, your order will be forwarded immediately.

  • Utánvétel*: Abban az esetben, ha ezt a módszert választja, a csomag feladási díj megfizetését kell vállalnia, melyek országról országra eltérőek lehetnek. Amennyiben ezt a módszert választja, a látható végösszeg már tartalmazni fogja ezeket az illetékeket. A készpénzes fizetés közvetlenül akkor történik, amikor az áruk leszállítása megtörtént. Kérjük vegye figyelembe, hogy 2002 óta csekkes fizetést nem áll módunkban elfogadni.


Nem fogadunk el csekkes és postautalványos fizetést.


A jelenlegi árfolyam ingadozásai

A vásárlás napján lévő árfolyam-ingadozások kis változást okozhatnak a végösszegben. Az összes, új-zélandi webshopon keresztül rendelt termék új-zélandi dollárban, az ausztráliai webshopon keresztül rendelt áruk ausztráliai dollárban, az európai webshopokon keresztül rendelt termékek pedig euróban kerülnek felszámításra.


Előzetes engedélyezés

Előzetes engedélyezés: Azzal, hogy használja az online boltunkat és bankkártyával rendel, a rendelt mennyiség előzetesen zárolva lesz, de nem kerül felszámításra. Az előzetes zárolás időtartama átlagosan 7-10 nap. Ez azt jelenti, hogy az Ön számára rendelkezésre álló kredit összeg csökkenni fog a rendelt mennyiség függvényében, azonban a kártyáját csak azon a napon terheljük meg, amikor a terméket útnak indítjuk.


Rossz fizetések

Rossz bankszámlaszám: A Viva-Lite lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárló banki átutalással fizessen a termékek után. Ha a vásárló rossz számlaszámra utalja a pénzt, viszont a helyes bankszámlaszámot a Viva-Lite biztosította, abban az esetben a Viva-Lite nem vállal semmilyen felelősséget a fizetés helyesbítésére és a rendelt árut nem küldi el.


A feltüntetett ár

Ha másként nincs feltüntetve, a honlapon lévő termékekre kiírt listaárak a teljes kiskereskedelmi árat jelentik, amelyek a gyártó vagy beszállító által meghatározott és az ipari szabványnak megfelelő áru kiskereskedelmi értékének felel meg. A listaár egy általános ár, mely nem minden esetben fejezi ki bármely térség uralkodó árát. A megadott árakhoz plusz szálíltási, fizetési és szolgáltatási költségek tartoznak, ahogy az a rendelési folyamat során is látható.


A Viva-Lite által eladott termékek esetében, nem tudjuk megerősíteni egy termék árát addig, amíg nincs megrendelve, ugyanakkor nem terheljük meg addig a bankkártyáját, amíg a terméket nem indítjuk el a szállítási folyamaton. Legjobb erőfeszítéseink ellenére is, kis mennyiségben ugyan, de a katalógusban szerepelhetnek olyan termékek, amelyek el vannak árazva. Ha egy termék megfelelő ára magasabb, mint amely fel van tüntetve, abban az esetben vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot a teendőkről még a szállítás előtt, vagy töröljük a rendelést és erről értesítést küldünk.


Adók

Az adók a szállítási cím alapján kerülnek felszámításra. ÁFA: Ha a kézbesítési cím ugyanabban az országban található, ahonnan a rendelés történt, abban az esetben az árak az ÁFÁt tartalmazzák, hacsak másként nincs megállapítva. Hogyha a rendelés egy olyan kézbesítési címre történik, ami kiesik ezen feltétel alól, akkor ÁFA nem kerül felszámításra.


Hogyan lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen megjegyzése vagy kérdése támad, ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot e-mail-en, telefonon vagy a honlapon keresztül.